ZELF VLIEGEN IN EEN BOEING 737-800

Vliegen voor iedereen
In onze full flight simulator, een exacte uitvoering van de cockpit van een Boeing 737-800, kunnen nieuwsgierigen kennismaken met de mystiek van het vliegen. Zonder de grond te verlaten, zien, voelen en ervaren zij wat het is om deze populaire Boeing te vliegen. Dat komt mede door de levensechte geluiden en projecties op het grote ronde beeldscherm rondom de cockpit.

De gezagvoerder
Vliegenier/eigenaar Ron van Ingen neemt u mee het luchtruim in. U kiest de stoel. Links de captain of rechts de co-pilot seat. Er is ruimte voor max 3 personen. Stap voor stap gaat u met Ron alle fase van de gehele vlucht uitvoeren. U kunt kiezen vanaf welk vliegveld u vertrekt en onder welke omstandigheden u wilt vliegen: dat kan een zorgeloze vlucht zijn of een spannende. De scenario’s zijn eindeloos.

Boeing 737-800
De 737-800 is het bestverkochte type van Boeing wereldwijd. In dit vernieuwde type zijn veel instrumenten vervangen door computerschermen. Het vliegtuig vervoert ongeveer 180 passagiers, heeft een lengte van 39,5 meter en een spanwijdte van ruim 34 meter. Het vliegt tot een hoogte van 12,5 kilometer, heeft een vliegbereik van 5500 kilometer en een kruissnelheid van 925 kilometer per uur.

“Deze realistische simulator maakt het geheim van vliegen toegankelijk voor iedereen.”

Kennismaken met de mystiek van het vliegen?

Neem plaats in de stoel van een captain of co-pilot en ervaar wat er bij komt kijken om jouw Boeing 737 veilig naar zijn bestemming te vliegen.

INTERESSE?

Ron van Ingen
Hekendorperweg 41
3421 VJ Oudewater
0348-561576
info@flightsim737.nl